Rakkauden olemuksesta

Hanna-Piritan mainiossa sarjisblogissa pohdiskeltiin lukijan kysymyksen innoittamana rakkauden sisintä olemusta. Julkaisun alla kommenteissa kyselin H-P:lta, sallittaisko mun tehdä vastine, ja lupa heltisi 😀 …joten niinhän mä sitten teinkin, joskin omaan vankkaan tyyliini en-ihan-heti. Tällasta turahti:

rakkaus01

rakkaus02

rakkaus03

rakkaus04

3 kommenttia - “Rakkauden olemuksesta”

  1. hannapirita Kirjoittaa:

    Vau olipas mahtava sarjis…. Tosi ihanaa ku teit vastineen. Tää on paljo parempi ku mun omani!

  2. Anna Kirjoittaa:

    Voi, älä ny viitti, ja/mutta kiitos kehusta! Mä aina kadehdin sun kaunista ja pedanttia kynänjälkeä ja siisteyttä kun itse oon tällanen sutaisija ja sutturoitsija.

  3. Miia Kirjoittaa:

    Kaunis, monipuolinen tarina. 🙂

Jätä vastaus