Laardi -terveyssarjis/ Lard, a health comic

Lupasin joskus luvattoman (!) kauan sitten, että alan julkaista täällä terveyteen liittyviä sarjiksiani, jotka tein Sydänliitolle viime ja toissa vuonna. No, parempi myöhään, kuin ei milloinkaan! Tässä on sarjan aivan ensimmäinen osa.

Quite a long ago I said that I’d start posting here some of the health comics I’ve made before for a Finnish heart organization. Well… better late than never. This is the very first part. 

laardi

Old jeans!// They are quite tight…// And these I got on 1999 I can’t even button up…/ And I’ve bragged about these…/ Some action has to be taken! // I’m taking a walk!/ Ok!// It was good that I put on some lard. I now recall that the most in the world do I love forest paths.

Viime aikoina olen perehtynyt eräänlaiseen kehopositiiviseen läskipropagandaan siinä määrin, että kausaliteetti tässä sarjakuvassa ei nykyisiin ajatuksiini enää mätsää. Siis ajatus siitä, että olen läski –> menen lenkille laihduttaakseni. Nykyinen ajatuskulku menisi ennemminkin olen läski –> mutta olen terve –> en mene lenkille laihduttaakseni, vaan koska haluan mennä lenkille ja nauttia liikunnasta. Koko tämän kuvion taustalla on aika paljon pitempi ajatusravistelu, siitä ehkä tulee oma sarjiksensa joskus… ja hups, taas lupauksia!

 

Tags: ,

Jätä vastaus